A tűzifa vásárlása bizalmi kérdés is, ezért nem mindegy, honnan szerezzük be. Biztosan azt és annyit kapunk, amiről és amennyiről szó volt? Megfelelő lesz a fa minősége? 

A TűzifátVeszek egy olyan vállalkozás, ahol a tisztességes, vevőbarát kiszolgálás minden más szempontot megelőz – kamiontételes rendeléseknél is. 

Tűzifa kamiontételben első kézből

Amikor valaki csak egy-két mázsa, vagy néhány köbméter tűzifát vesz, akkor is kockáztat, ha nem megbízható helyről vásárol. A tűzifa kamiontételben történő beszerzése viszont ezt a rizikót is növeli. 

A TűzifátVeszek mögött álló Bionova Hungary Kft. hosszú évek óta ismert szereplője a hazai tűzifa piacnak. Működésünk tökéletesen jogszerű, átlátható, és mindenben megfelel a legszigorúbb előírásoknak is. Ez többek között azt is jelenti, hogy saját telephellyel és technikai azonosítóval rendelkezünk, a tűzifáról pedig minden esetben számlát, szállítólevelet állítunk ki. 

Az általunk forgalmazott tűzifát pedig  kizárólag hazai, fenntartható erdőgazdálkodást folytató erdészetekből szerezzük be. Ez nem csupán a kiváló minőségre garancia, de az ilyen tűzifa megújuló energiaforrásnak minősül.

Tüzifa kamion tételben Budapest és számos település, valamint Pest megye és Fejér megye körzetében

Akár saját célra, akár  viszonteladóként vásárol tőlünk  tűzifát kamiontételben, raklapos kiszerelésben szállítjuk ki Önnek. Egyidejűleg 22 raklapnyi tűzelő fuvarozását tudjuk vállalni. 

Munkatársunk az alábbi elérhetőségeken leendő és meglévő vásárlóiknak is készséggel nyújt felvilágosítást és ad segítséget. Akár megrendelésről, akár a szállítás megszervezéséről, lebonyolításáról, akár bármilyen más kérdésről van szó, keressék őt bizalommal:

Szmolka Gábor

+36306111297

info@fakupac.hu

Tűzifa kamiontételben – ezért érdemes tőlünk vásárolni

Telephelyünkön a fa feldolgozása és csomagolása a legmodernebb berendezésekkel történik. Ennek köszönhetően a nálunk kapható, 25 és 33 centiméteres hasábokra hasított tűzifa  egyenletes, kiváló minőségű. Vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy az általunk kínált tűzifa kamiontételben is mindenféle gyártási hulladéktól mentes, tökéletesen megtisztított keményfa.

A TűzifátVeszek telephelyén a következő fafajták érhetőek el kamiontételben is:

A mennyiség tekintetében sincsenek eltérések. A konyhakész állapotban rendelkezésre álló tűzifát hálós kalodában, raklapokon szállítjuk a megrendelő címére. Korszerű, tökéletesen automatizált  és gépesített rendszerünk garantálja, hogy  1 raklapnyi tűzifa pontosan egy erdei köbmétert tesz ki. (Egy erdei vagy erdészeti köbméter egészen pontosan  1 méter x 1 méter x 1,7 méternyi tűzifát jelent. )

Tűzifa kamiontételben – árak

Telephelyünkön a tűzifa kamiontételben történő szállításához szükséges összes géppel és eszközzel rendelkezünk. Ez azt jelenti, hogy a fa hatékony és tökéletes feldolgozása mellett az optimális kiszáradás, a légszáraz, konyhakész tűzifa előállítása is biztosítva van. Korszerű berendezéseink révén szinte teljesen automatizáltuk a tűzifa mozgatását és feldolgozását. Emellett az egyedi igényeket is rugalmasan tudjuk teljesíteni, beleértve a logisztikát, fuvarozást is. 

A TűzifátVeszek által kínált tűzifa kamiontételben Budapesten kívül Pest megye és Fejér megye területén is elérhető. Munkatársunk, Szmolka Gábor örömmel áll ügyfeleink rendelkezésre, és a tűzifa árával kapcsolatban is naprakész felvilágosítással szolgál a kamionos szállítást illetően. 

Forduljon hozzánk bizalommal!